Tuyển sinh chương trình quản lý xây dựng Việt – Anh (Ngành Quản lý xây dựng) năm 2022

• Mã ngành: 7580302QT
  • Khối tuyển sinh: A00, A01, D01, D07
Chương trình đào tạo được xây dựng trên cơ sở Ngành Quản lý xây dựng công trình giao thông của trường Đại học Giao thông Vận tải và tham khảo từ các trường Đại học uy tín trên thế giới với đội ngũ giảng viên có trình độ cao được đào tạo ở nước ngoài như: Anh, Đức, Nhật.

Sinh viên được học tăng cường tiếng Anh, và từ năm thứ 3, các môn chuyên ngành cũng được học bằng tiếng Anh để đạt chuẩn đầu ra IELTS 5.0 hoặc B2 Khung Châu Âu. Môi trường học tập quốc tế, sáng tạo và năng động.

Sau khi tốt nghiệp có thể làm việc tại các tổ chức và công ty trong nhiều lĩnh vực đa dạng như sản xuất, thương mại, dịch vụ, cơ quan quản lý nhà nước, trường đại học,…; Chuyển tiếp học các năm cuối, du học, học thạc sĩ, tiến sĩ tại nước ngoài như tại: Mỹ, Anh, Úc, Pháp, Nhật với nhiều học bổng ưu đãi.

HIGH QUALITY BACHELOR OF CONSTRUCTION MANAGEMENT
  •  Registration code: 7580302QT
  • Enrolment subject complex: A00, A01, D01, D07
The High Quality Program of Bachelor of Construction Management has been initiated and designed that based on the traditional Bachelor of Construction Management program of the University of Transport and Communications. The program was referenced from many prestigious Construction Management Programs around the world.

The High Quality Program of Construction Management has being taught by a team of highly qualified lecturers who have graduated in foreign countries such as England, Germany, Australia and Japan. Students will have intensive classes of English and specialized subjects will be taught in English in order to get the English outcome of IELTS 5.0 or B2 European Standard.

Students have chances to learn in international, creative and active environment. Graduates will be able to work for institutions and companies of diversified sectors such as manufacturing, commerce, services, governmental management institutions, universities and etc.

Students also have opportunities to transfer to complete the final years or study higher degrees in foreign countries such as America, England, Australia, France and Japan with scholarships.
______________________________
BỘ MÔN QUẢN LÝ DỰ ÁN